Blästring i Bankeryd

Vi kan Blästring

Blästring är en viktig process inom tillverkningssektorn och andra industriella verksamheter. Vi håller till i Tidaholm och detta ger oss möjligheten att ta emot kunder från hela Bankeryd med omnejd.

Varför blästrar man?

Blästring är en viktig process inom flera industrier av flera skäl: 

Förberedelse av ytor: Blästring används för att rengöra ytor från rost, färg, smuts, och andra föroreningar. Det resulterar i en ren, strukturerad yta som är redo för ytbehandlingar som målning eller beläggning.  

Förebygga korrosion: Blästring tar bort rost och föroreningar från metallytor, vilket förhindrar fortsatt korrosion och ökar livslängden på produkter och strukturer. 

Renovering och återställning: Inom restaureringsprojekt används blästring för att återställa gamla ytor eller rengöra och förnya material utan att skada dess struktur. 

Mer om blästring

Blästring och ytbehandling  

Trioplex blästringstjänster möjliggör effektiv rengöring av ytor genom att avlägsna rost, färgavskrapningar, oxider och andra föroreningar. Genom att använda högtrycksluft och abrasiva material, som sand, glaspartiklar eller stålgrit, kan Trioplex återställa ytor till en nivå där de är redo för lackering. Detta är avgörande för att säkerställa att lacken fäster ordentligt och ger en jämn och hållbar yta. 

Hållbarhet och kvalitet   

Trioplex är engagerade i att upprätthålla höga kvalitetsstandarder och följa bästa praxis för miljövänliga processer. Genom att använda blästring som en del av förberedelsen för lackering kan de bidra till att öka produktens hållbarhet och förhindra att föroreningar och korrosion återkommer. 

Våra blästringsmetoder 

Stålblästring, sandblästring och glasblästring är effektiva ytbehandlingsmetoder som avlägsnar rost, färgavskrapningar och föroreningar från ytor för att skapa rena, strukturerade ytor. Stålblästring, med stålkulor och högtrycksluft, används i fordonsreparation, konstruktion och ger ökad hållbarhet för ytor inför ytbehandling. Sandblästring, med små sandkorn och komprimerad luft, är vanlig inom bilreparation, byggnadskonstruktion och skeppsbyggnad. Glasblästring, med glaspärlor och tryckluft, är skonsam mot känsliga material som glas och plast, används inom fordonsreparation och metallbearbetning, och skapar jämnt förberedda ytor för lackering. Dess återanvändbara och icke-toxiska natur gör glasblästring till en miljövänlig metod för ytbearbetning. 

Vi erbjuder blästring för industriella tillämpningar i Bankeryd

På Trioplex är vi stolta över att erbjuda våra blästringstjänster i Bankeryd och dess omgivande regioner.  Oavsett om du behöver professionell blästring för att skydda, förbättra estetiken eller uppfylla specifika krav för din produkt, är vi här för att hjälpa dig. Med vår expertis och engagemang för kvalitet kan du lita på att vi levererar pålitliga och skräddarsydda lösningar för dina blästringsbehov i dessa regioner. Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina projekt. 

Rulla till toppen

Begär en kostnadsfri offert