Industrilackering Göteborg

Vi kan Industrilackering

Industrilackering är en viktig process inom tillverkningssektorn och andra industriella verksamheter. Vi håller till i Tidaholm och detta ger oss möjligheten att ta emot kunder från hela västra Götaland.

Varför ska man ytbehandla/lackera?

Lackering är väsentlig inom industrier för flera syften. Det ger skydd mot korrosion genom att skapa en barriär mot fukt och kemikalier, förbättrar estetiken genom att ge en professionell yta och ökar livslängden på produkter genom att minska slitage och skydda mot skador. 

Mer om industrilackering

Industrilackering med Trioplex 

Trioplex har byggt sitt rykte på att leverera högkvalitativa lackeringsresultat. Genom att använda noggranna kvalitetskontroller garanterar vi att varje lackeringsprojekt uppfyller höga standarder. Denna uppmärksamhet på kvalitet översätts till produkter som är slitstarka och beständiga mot väder, mekanisk påverkan och andra påfrestningar. Detta är avgörande för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet för konstruktioner och produkter. 

Vi erbjuder pulverlackering för industriella tillämpningar 

Pulverlackering är en effektiv och miljövänlig metod för att applicera ett skyddande och dekorativt ytskikt på metaller, plast och andra material. Processen innefattar att elektrostatiskt applicera ett finmalet pulver på produkten, följt av uppvärmning i en ugn där pulvret smälter och bildar en jämn beläggning. Pulverlackering erbjuder flera fördelar, inklusive hög hållbarhet, resistens mot korrosion, repor och kemikalier. Dessutom är det en energieffektiv och miljövänlig teknik eftersom överskottspulver kan återanvändas. Detta gör pulverlackering till ett populärt val inom många industrier, inklusive bilindustrin, metallbearbetning och möbelproduktion. 

 

 

 

Industriell våtlackering 

Våtlackering är en vanlig metod för att applicera färg och skyddande ytskikt på produkter inom olika branscher. Processen innebär att en flytande lack sprutas eller penslas på produkten och lacken torkar sedan genom avdunstning eller härdning i ugn. Våtlackering ger en jämn och glänsande yta vilket förbättrar estetiken på produkter och ger dem ett professionellt utseende. Det är också anpassningsbart med ett brett utbud av färger och finishalternativ. Trots dess popularitet är våtlackering känslig för rätt miljöförhållanden och kräver noggrann hantering för att uppnå bästa resultat. 

Vi erbjuder sprutlackering för industriella tillämpningar i Göteborg

Vi tillhandahåller sprutlackeringstjänster för en mångfald industriella tillämpningar. Vår expertis sträcker sig över olika sektorer och vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa lackeringslösningar som uppfyller specifika behov. Genom noggranna processer säkerställer vi en jämn och hållbar yta för olika produkter och komponenter. Sprutlackering bidrar inte bara till att förbättra estetiken, utan ger också skydd mot korrosion, slitage och andra påfrestningar. Oavsett om det handlar om att öka hållbarheten, förbättra produktens utseende eller uppfylla särskilda branschstandarder, är våra industrilackerings tjänster skräddarsydda för att möta våra kunders specifika krav. 

Rulla till toppen

Begär en kostnadsfri offert